Loading...
Over ons2023-05-23T12:05:11+00:00

Welkom bij Kinderfysio boz

Ieder kind beweegt anders. Voor ons is het de uitdaging om het juiste bewegingsgedrag bij
kinderen op een zo leuk mogelijke manier aan te leren. Spelen is dan ook het toverwoord bij
kinderfysiotherapie. Want kinderen leren het beste spelenderwijs. In onze verschillende praktijkruimtes hebben we spelmateriaal voorhanden om het optimale bewegingsgedrag te stimuleren en om kinderen op een leuke manier uit te dagen. Voor kinderen tot en met twee jaar geven we fysiotherapie aan huis.

Naar de behandelingen

Ontmoet ons team

Leven is bewegen! Wij zijn van mening dat iedereen zo optimaal mogelijk moet kunnen bewegen. Kinderfysioboz is een team van hoog opgeleide collega’s, die jouw kind kunnen helpen om weer optimaal te bewegen. Elke collega heeft zijn specifieke expertises. Zo kunnen we je optimaal helpen om jullie doelen te halen!

Ons team

Onze locaties

Ericalaan 14
4621 EG Bergen op Zoom

Zuidsingel 31
4611 LH Bergen op Zoom

Ooitas 9
4617 LT Bergen op Zoom

Diepenbrocklaan 28
4614 BM Bergen op Zoom

Ik wil een afspraak maken
Ga naar Fitboz.nl
naar kinderfysioboz

Veel gestelde vragen

Wordt mijn behandeling vergoed door de zorgverzekeraar? 2023-07-03T08:07:57+00:00

De eerste 18 behandelingen worden vergoed vanuit het basispakket van jouw zorgverzekeraar. Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij een contract. Als je een aanvullende verzekering hebt bij één van deze zorgverzekeraars dan krijg je na de eerste 18 behandelingen een aantal behandelingen vergoed. Meer informatie hierover vind je in jouw polisvoorwaarden. Vanaf 2023 hebben wij geen overeenkomst meer afgesloten met Zorg & Zekerheid.

Ik heb chronische klachten, vergoed de zorgverzekeraar dan mijn klachten? 2023-07-03T08:08:33+00:00

Er is een verschil tussen chronische klachten en een chronische aandoening volgens de zorgverzekeraar. In het laatste geval krijg je een chronische indicatie. Op dat moment krijg je de behandelingen vergoed vanuit het basispakket van jouw zorgverzekeraar en kinderen hebben geen verplicht eigen risico. Maar let op! Chronische klachten wil niet zeggen dat je aan de voorwaarden van een chronische aandoening volgens de zorgverzekeraar voldoet. Twijfel je, of wil je weten wat dit in jouw situatie betekent, kom dan even langs bij één van onze secretaresses.

Kan ik snel terecht voor een afspraak?2023-07-03T08:09:08+00:00

Wij werken zonder wachtlijst en streven ernaar je dan ook zo snel mogelijk in te plannen op een locatie zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Echter afhankelijk van jouw klachten kan het zijn dat je soms naar een andere locatie moet, als je door de betreffende expert op jouw klacht begeleid wordt.

Komen jullie ook aan huis? 2023-07-03T08:09:52+00:00

Indien er een indicatie voor is, komen we aan huis. Dit kan zijn bij baby’s en kinderen tot 2 jaar, maar bijvoorbeeld ook als je slecht ter been bent en niet naar de praktijk kunt komen. Meestal is hier wel een verwijzing van de huisarts voor noodzakelijk.

Kan ik ook zonder verwijzing terecht? 2023-07-03T08:10:35+00:00

Ja, ook zonder verwijzing kun je bij ons terecht. Dit heeft meestal geen gevolgen voor de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Alleen bij behandeling aan huis of een specifieke chronische aandoening is een verwijzing nodig. Indien je deze nog niet hebt op het moment van de eerste afspraak kunnen we dit voor jou regelen.

Links

Samenwerkingspartners
Zorgkaart Nederland
Betalingsvoorwaarden
Privacy Reglement
Afspraak maken

Ik wil een

afspraak maken

Go to Top