Samenwerkingspartners

Schoudernetwerk

Het SNWB vervult een actieve rol in het waarborgen van ontwikkeling en in stand houden van up-to-date kennis en vaardigheden op het gebied van anatomie, biomechanica, diagnostiek en behandeling van aandoeningen van de schouderregio.

Ga naar website

NAH netwerk

NAH fysiotherapie is gericht op de behandeling van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Denk hierbij aan onder andere de volgende aandoeningen: hersenbloedingen, herseninfarcten, parkinson, multiple sclerose (MS) en dementie.

Ga naar website

Chronisch zorgnet

Chronisch ZorgNet is het landelijk netwerk van zorgverleners, gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen.

Ga naar website

BAS

BAS richt zich op de actieve senior vanaf 50 jaar en stelt ontmoeten en belangenbehartiging centraal. BAS is een vereniging van ca.1700 actieve senioren in Bergen op Zoom en omstreken.

Ga naar website

OriGENE

OriGENE is een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten.

Ga naar website

Reasupport

Om snel weer aan de slag te gaan of uitval te voorkomen, is het belangrijk om je fysieke belastbaarheid te trainen zodat je lichaam optimaal getraind is voor de bewegingen en werkhoudingen die bij je werk horen. Wij zijn expert fysieke belasting.

Ga naar website

Fysiomaterialen

Dé webshop voor de fysiotherapeut, sportverzorger, trainer en BHV’er.

Ga naar website

Melius pijnklinieken

Melius Klinieken biedt geïntegreerde pijnzorg, een combinatie van preventie, behandeling, revalidatie en nazorg. Een team van gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch specialisten van elkaar versterkende disciplines beoordeelt en behandelt op het gebied van primaire zorg, secundaire zorg en preventie.

Ga naar website

F!tfabriek

De Fitfabriek leidt je naar al het sportieve aanbod in de Gemeente Bergen op Zoom. Op deze site kunt u zien wat wij zoal doen, maar ook wie wij zijn en met wie we samen werken.

Ga naar website

MC de Grebbe

Medisch Centrum de Grebbe is een gezondheidscentrum waarin de patiënt centraal staat en waarin meerdere zorgverleners samenwerken rondom en samen met de patiënt.

Ga naar website